Independence Day’s State level celebration in Gujarat at Nadiad this year

Gandhinagar: The State level Independence Day function shall be held at Nadiad in Kheda district of Central Gujarat on August 15. The function will be headed by the Chief Minister Bhupendra Patel. The State assembly Speaker Shankarbhai Chaudhary will do Dhvaj vandan at Banaskantha. The State government announced the list of ministers who will attend Dhvaj Vandan functions at various districts.

કેબિનેટ મંત્રીશ્રીઓ

ક્રમ

મંત્રીશ્રીનું નામ

જિલ્લો

૧.

શ્રી કનુભાઈ દેસાઈ

સુરત

૨.

શ્રી ઋષિકેશભાઈ પટેલ

મહેસાણા

૩.

શ્રી રાઘવજીભાઈ પટેલ

જૂનાગઢ

.

શ્રી બલવંતસિંહ રાજપૂત

કચ્છ

.

શ્રી કુંવરજીભાઈ બાવળીયા

અમરેલી

.

શ્રી મુળુભાઈ બેરા

બોટાદ

૭.

ડૉ. કુબેરભાઈ ડિંડોર

સાબરકાંઠા

.

શ્રીમતી ભાનુબહેન બાબરિયા

ગીર સોમનાથ

નાયબ અધ્યક્ષશ્રી (વિધાનસભા)

૦૯.

શ્રી જેઠાભાઈ આહીર (ભરવાડ)

પંચમહાલ

રાજ્યમંત્રીશ્રીઓ

૧૦.

શ્રી હર્ષ સંઘવી

વડોદરા

૧૧.

શ્રી જગદીશ વિશ્વકર્મા

વલસાડ

૧૨.

શ્રી પરષોત્તમભાઈ સોલંકી

ભાવનગર

૧૩.

શ્રી બચુભાઈ ખાબડ

દાહોદ

૧૪.

શ્રી મુકેશભાઈ પટેલ

તાપી

૧૫.

શ્રી પ્રફુલભાઈ પાનશેરિયા

ડાંગ

૧૬.

શ્રી ભીખૂસિંહજી પરમાર

દેવભૂમિ દ્વારકા

૧૭.

શ્રી કુંવરજીભાઈ હળપતિ

નવસારી

 

th, td {
text-align: left;
padding: 8px;
border: 1px solid black;
}

th {
background-color: #f2f2f2;
}

 

Gujarat Cabinet Ministers

Minister’s Name District
Shri Kanubhai Desai Surat
Shri Rushikesh Patel Mehsana
Shri Raghavjibhai Patel Junagadh
Shri Balwantsinh Rajput Kutch
Shri Kunvarjibhai Bavaliya Amreli
Shri Mulubhai Bera Botad
Dr. Kuberbhai Dindor Sabarkantha
Smt. Bhanuben Babariya Gir Somnath
Deputy Speaker (Legislative Assembly)
Shri Jethabhai Ahir (Bharwad) Panchmahal
Ministers of State
Shri Harsh Sanghavi Vadodara
Shri Jagdish Vishwakarma Valsad
Shri Parshottambhai Solanki Bhavnagar
Shri Bachubhai Khabad Dahod
Shri Mukesh Patel Tapi
Shri Prafulbhai Panseriya Dang
Shri Bhikusahij Parmar Devbhoomi Dwarka
Shri Kunvarjibhai Halpati Navsari

 

The district collectors will head the Independence Day functions at Anand, Porbandar, Chhota Udepur, Arvalli, Patan, Rajkot, Jamnagar, Ahmdabad, Surendranagar, Morbi, Mahisagar, Gandhinagar, Narmada and Bharuch district headquarters. DeshGujarat